Huisshow 21 en 22 oktober 2020

Tijdens deze huisshow presenteert Yvonne onze trouwcollectie 2021. Dit doen wij samen met onze modellen, waardoor je een goed beeld van de mogelijkheden en merken krijgt waar je uit kunt kiezen. Zo kan je ideeën opdoen voor jouw speciale dag en brengen wij jou op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bruidsmode. Het wordt dus een gezellige en informatieve avond, die je samen met iemand, maximaal twee extra personen, beleeft om zo te zien wat bij jou past. Wij nemen jou mee langs alle modetrends en laten alle nieuwe ontwerpen van 2021 aan jou zien. De show begint om 19.30 uur. Onze deuren zijn vanaf 19.00 uur geopend alwaar wij iedereen willen ontvangen met een heerlijk kopje koffie of thee. Tevens hebben wij voor iedere bruid een waardecheque waarmee je kans maakt op € 250,- shoptegoed!

Je kan een plek reserveren voor één van onze bruidsshows. We hanteren de COVID-19 maatregelen van het RIVM en behouden de juiste afstand tot de andere aanwezigen. Je kan als bruid eenmaal een reservering maken. De shows zitten snel vol dus wacht niet te lang om een plek te reserveren. Reserveren kan via het formulier onderaan deze pagina.

Vergeet niet jouw agenda mee te nemen zodat wij na de show meteen een afspraak kunnen maken zodat je zelf kan komen passen!

Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Trouwdatum dd-mm-jjjj (verplicht)

Hoeveel personen? (Max 3 incl. bruid)

123

Kies een datum

21-10-202022-10-2020